#AmetlladeMarShopping entrega el premi del sorteig de comerç d’Instagram

Comparteix

Més de 250 persones que han participat en aquest sorteig que pretenia promoure el comerç local.

El sorteig d’Instagram de l’#AmetlladeMarShopping ja té guanyadora. ‘Pastisseria Neus’ ha estat l’usuari afortunat i les dues treballadores de l’establiment s’han emportat el xec regal, valorat en 460 euros, d’entre les més de 250 persones que han participat. La guanyadora podrà bescanviar el premi abans del 31 de març de 2022 fent compres als comerços que han col·laborat en el sorteig.

Els concursants han hagut de publicar a Instagram fotografies o stories fent una compra en alguna de les vint-i-tres botigues col·laboradores del concurs, mencionant el compte del mateix establiment i de @ametllademarshopping. Una iniciativa per tal de promoure el comerç local, tal com apunta la regidora de Comerç, Maite Boquera.

El sorteig es va fer en directe el diumenge 5 de desembre, al Mercat de Nadal i el dimarts passat es va fer l’entrega del xec a la guanyadora, amb la presència de la regidora de Comerç.

La voluntat és continuar realitzant accions com aquesta per dinamitzar el comerç local a les xarxes socials. A hores d’ara, el compte d’@ametllademarshopping a Instagram ja suma els 1.500 seguidors.

Comparteix