Ens traslladem a les Fortificacions de l’Estany per descobrir les visites guiades que s’estan duent a terme els dimarts i dijous, amb el tècnic de Cultura, Dani Boquera.
Llegeix més
Ens traslladem a les Fortificacions de l’Estany per descobrir les visites guiades que s’estan duent a terme els dimarts i dijous, amb el tècnic de Cultura, Dani Boquera.
Llegeix mésAquest dilluns hem estat amb un dels integrants de Kebyart Ensemble, Pere Méndez, qui ens ha explicat la trajectòria professional del grup i fins i tot, ens ha tocat un trosset d’una peça en directe!
Llegeix mésFa unes setmanes, vam estar en directe al port pesquer de l’Ametlla de Mar per tastar la millor tonyina roja del món amb Pere Vicent Balfegó, copresident del Grup Balfegó, la companyia líder en captura, manteniment i comercialització de tonyina roja del Mediterrani.
Llegeix mésConeixem la Ruta Poètica de l’Ateneu Calero, una iniciativa innovadora que uneix poesia del territori, indrets emblemàtics del municipi i tecnologia, amb un dels membres de l’entitat local, Àngel Martí.
Llegeix mésAvui al #ObertXVacances hem descobert el secret d’un bon suquet calero, de la mà del cuiner i propietari de la Taverna del Port, Miquel Tomàs i els oients han explicat també altres maneres de fer suquet de peix. Cada dimarts i dijous, pots participar a la secció ‘Cuina a dues bandes’ i pots guanyar una […]
Llegeix mésEns desplacem fins a la platja Sant Jordi de l’Ametlla de Mar, per conèixer la banyista Laia Massanés. Ella és de Barcelona però des de ben petita que estiueja en aquest municipi costaner de les Terres de l’Ebre. Segons ella, ‘la platja Sant Jordi té un encant especial, un lloc idíl·lic per passar les vacances’.
Llegeix mésA l’Ametlla de Mar tenim un gran ventall d’activitats nàutiques. Descobrim el Tuna Tour, una experiència única al món: nedar entre tonyines. El director comercial del Tuna Tour, David Puente, ens explica en què consisteix.
Llegeix mésDurant el confinament, la rasquerana Gisela Chortó va decidir obrir la seva pròpia empresa dedicada a l’art de llatar amb pauma, un ofici artesà molt antic i conegut a les Terres de l’Ebre. Descobrim d’on li sorgeix aquesta afició i on la podem trobar per comprar les seves elaboracions.
Llegeix mésDesprés del confinament, Miquel del Roig ha tornat a pujar als escenaris de Catalunya, concretament a Queralbs, als Monjos, a Tortosa, fins i tot també, l’hem vist actuar en un terrat, per la Festa d’Arenys. A l’ #ObertxVacances descobrim on el podrem veure el que queda d’estiu i també escoltem alguns dels seus nous garrotins!
Llegeix mésResident a la ciutat d’Al-Khobar des de l’any 2014, l’enginyer industrial calero Carlos Buera ens explica com és el seu dia a dia a l’Aràbia Saudita, el principal país exportador de petroli del món i on hi ha el lloc més sagrat de l’islam.
Llegeix més