L’EMMA celebra el Nadal amb una setmana d’audicions i cantades

Comparteix

Des d’aquest dilluns fins divendres, cada tarda a les 19 h, els alumnes estan realitzant les audicions musicals al CIP.

La setmana vinent tindran lloc les Nadales al carrer, el ‘Tubachristmas’ i el Gran Concert de Nadal.

L’Escola de Música ha encetat el desembre amb moltes activitats nadalenques. Els alumnes de l’EMMA van començar el mes oferint dues cantades de la Coral al carrer: la de l’Encesa de Llums i la del Mercat de Nadal I aquesta setmana és el torn de les audicions individuals per mostrar els coneixements adquirits durant el curs.

Durant la setmana, tots els alumnes del centre de música municipal estan duent a terme les audicions individuals, cada tarda a les 19 h i al Centre d’Interpretació de la Pesca. Les audicions són obertes a tothom, però hi ha aforament limitat, així ho explica la Cap d’Estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro.

De  cara a la setmana vinent, el dimarts a les 18.30 h tindran lloc les Nadales al carrer, a càrrec dels nens i nenes dels grups de sensibilització i grau elemental de l’escola. El recorregut s’iniciarà al carrer Santiago Russinyol amb Pau Casals, seguirà pel carrer Sant Joan, Andreu Llambrich i s’acabarà a la plaça Nova.

El pròxim dijous es durà a terme la ‘Tubachrismas’, que consistirà en una actuació de nadales de l’associació Acatub amb tubes i bombardins. Serà a les 13 h i a la plaça Nova. I a més, el mateix dijous a les 18 h també es durà a terme el Gran Concert de Nadal a la carpa municipal del Bon Repòs, on participaran tots els alumnes de l’escola.

Comparteix