Jornada amb resultats diversos al futbol base calero

Comparteix

Victòries per al Cadet, l’Aleví A, l’Aleví B i el Benjamí Llobarrets.

L’Infantil va perdre 2 a 3 contra el Roquetenc.

El passat cap de setmana, la majoria dels equips del futbol base van jugar a casa, excepte el Juvenil que finalment va ajornar el partit pel fort vent, elPrebenjamí Seitonillos que també es va ajornar pel confinament dels roquetencs i l’Aleví B que va disputar un partit amistós al camp del Sant Jaume Femení.

El fort vent va obligar a ajornar el partit del Juvenil que havia de jugar divendres passat i finalment jugarà aquest dijous a les 20 h de la tarda davant del Tortosa, un dels favorits de la categoria i rival directe dels caleros pel lideratge. Els caleros són líders amb 17 punts i els tortosins, 4ts amb 11 punts i amb dos partits menys.

Pel que fa al Cadet va guanyar, dissabte passat, a casa contra la Rapitenca C amb un 5 a 3 final al marcador. Va ser un partit marcat pel fort vent, on es van distingir dues parts molt diferenciades. Una primera part dominada pels rapitencs que van saber jugar a favor del vent sent així superior als caleros. A la segona part, amb un 1 a 3 al marcador, els de la Cala van fer un pas endavant, marcant diferències i van aconseguir remuntar fent el 5 a 3 final. Àlex Gòmez és l’entrenador de l’equip.

Els caleros són ara 3rs amb 16 punts. L’equip jugarà el pròxim partit aquest diumenge a les 19 h contra l’Amposta CFB, al camp del rival, 4ts amb 15 punts.

Quant a l’Infantil va jugar a casa, dissabte, amb el Roquetenc com a rival i va perdre per 2 a 3, en un partit on també va dominar el fort vent i on els caleros no van poder donar tot el que havien treballat a dins al camp. Els de l’Ametlla de Mare es classifiquen així 7ns amb 10 punts. El pròxim diumenge a les 11 h jugaran contra el Tortosa CD B, 3rs per la cua amb 6 punts. Xavi Borràs és l’entrenador de l’equip.

A la categoria Aleví, l’ A a la primera divisió, va guanyar per 2 a 1 al Tortosa B, a casa. Un partit molt disputat on els caleros van saber jugar molt bé, tal com apunta el seu entrenador, Hèctor Benaiges.

L’Aleví A està en 6a posició de la classificació amb 10 punts. Aquest cap de setmana descansen i jugaran el pròxim 21 de desembre davant de l’Alcanar.

Mentre el B, a la tercera divisió, va aprofitar la jornada de descans per disputar un partit amistós que va guanyar per 1 a 6, al camp del Sant Jaume Femení. L’equip calero és 8è amb 4 punts. Aquest dissabte, a les 10.30 h, jugaran contra al Perelló CE A, que són 6ns amb 9 punts. Lluís Vila és l’entrenador de l’equip.

En futbol escolar, el Benjamí Llobarrets va guanyar per 6 gols a 2 al Jesús i Maria Roig. Se situen ara 3rs a la classificació amb 10 punts. Per últim, el Prebenjamí Seitonillos – Roquetenc, es va ajornar pel confinament dels roquetencs. Els caleros són 5ns amb 9 punts.

Comparteix