El Club Bàsquet l’Ametlla s’imposa al Móra d’Ebre amb un 80 a 57

Comparteix

Amb aquesta nova victòria se situen 3rs a la classificació, amb un partit menys.

El Club Bàsquet l’Ametlla va guanyar, diumenge passat, davant del Club Bàsquet Móra d’Ebre per 80 a 57. En un primer moment, el Club calero havia de jugar al Poliesportiu Municipal, però finalment es va traslladar al Poliesportiu de l’Ampolla, on va guanyar contra el Móra d’Ebre en un partit  molt dominat pels caleros.

L’equip calero va guanyar els tres primers quarts del partit, obtenint un resultat final favorable i imposant-se davant del Móra d’Ebre, un rival directe a la classificació. Encara que qualsevol descuit s’hagués pogut girar en contra seva, els caleros van saber dominar els morencs i aconseguir així situar-se a la tercera posició de la classificació, amb 21 punts.

Una posició que segons l’entrenador de l’equip, Juanfran Chacón, és molt còmode per aconseguir l’objectiu que és estar entre els cinc primers de la classificació, però remarca que s’ha de tenir en compte que hi ha quatre equips amb un partit menys que els caleros.

De moment, els de l’Ametlla de Mat porten 6 victòries i 2 derrotes en vuit partits. El pròxim partit serà aquest divendres a les 21.15 h al camp de La Sénia.

Comparteix