Derrota dels Veterans de l’Ametlla de Mar contra l’Amposta

Els Veterans de la Cala sumen una derrota més en una temporada força difícil.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge per 1 gols a 2 a casa, davant l’Amposta. Una jornada negativa en una temporada difícil per l’equip calero.

La primera part va ser bastant bona pels Veterans caleros amb el seu primer gol i un control de la pilota força majoritari. No obstant això, cap al minut 45, els Veterans de l’Amposta van agafar força i va arribar, per sorpresa, l’empat per la banda esquerra.

La segona part va ser difícil per als caleros que van haver d’afluixar, perquè no aguantaven el ritme del partit. Cap al minut 75, va arribar el segon gol per part dels ampostins, aprofitant una defensa més fluixa de l’esperada.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Finalment, el resultat del marcador va ser 1 a 2, amb derrota pels de l’Ametlla de Mar que intentaran remuntar, aquest cap de setmana, al camp de La Cava.