Comença la vacunació Covid entre els infants de 5 a 11 anys

Pla detall d'un estoig amb diverses xeringues amb dosis de la vacuna contra la covid-19, al CAP de Balàfia, el 27 d'octubre de 2021. (Horitzontal)
Comparteix

Aquesta campanya es realitza als diferents punts de vacunació massiva del territori com Roquetes, Amposta i Mora la Nova.

A partir d’aquest dimecres, els infants ja poden vacunar-se de la Covid-19 als diferents punts de vacunació massiva de les Terres de l’Ebre. De fet, és una vacunació externa al Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar- El Perelló, per tant els menors són citats als diferents punts massius del territori.

Aquest dilluns, Salut va obrir la cita prèvia i a partir d’aquest dimecres, els infants ja es poden anar a vacunar. Les famílies rebran un enllaç per sms al telèfon de contacte del menor per demanar hora per vacunar-se als diferents punts de vacunació.

Paral·lelament, el CAP de l’Ametlla de Mar-El Perelló està administrant la tercera dosi a la població. De moment, al municipi s’administra a persones majors de 60 anys. A mesura que vagin arribant més vaccins es podrà anar ampliar la franja a altres grups d’edat. Tot i així, els que ho vulguin poden demanar hora a través del portal web i vacunar-se a altres punts del territori.

Ester Cano és adjunta a direcció de l’Àrea Bàsica de Salut de l’Ametlla de Mar-El Perelló.

Pel que fa a la campanya de vacunació de la Covid-19 al municipi, el 84,1 % dels ciutadans majors de 12 anys de l’Àrea Bàsica de Salut l’Ametlla de Mar- El Perelló ja tenen la pauta completa de vacunació, incloent aquells que han passat la malaltia i se’ls ha administrat una sola dosi. El 85,9 % se’ls ha administrat una sola dosi mentre que el 77,3 % té les dues vacunes posades.

En els últims deu dies, -amb dades consolidades entre el 5 i el 14 de desembre-, s’han detectat 6 casos positius de Covid-19 al municipi.

Comparteix