Laia Bardí Pascual i Núria Bardí Llambrich seran les dues Pubilles Majors de la Candelera 2022

Foto: París Pastó.
Comparteix

Maria Comes Garcia i Tatiana Dragan van ser escollides 1es Damisel·les i Judit Sueca Tomàs i Noa Galdon Pérez, 2es Damisel·les.

Els Hereus Majors seran Ferran Pallarès Brull i Eudal Colldeforns Sanchez.

Pel que fa a les Pubilles Infantils seran Emma Aliau Arenas i Helena Bardí Sentís mentre que els Hereus Infantils seran Gerard Ferré Remacha i Apolo Castillo Miralles.

Laia Bardí Pascual i Núria Bardí Llambrich seran les noves Pubilles Majors de la Candelera 2022. Enguany, s’estrena la figura d’Hereu Major, amb Ferran Pallarès Brull i Eudal Colldeforns Sanchez com a escollits. Les Pubilles Infantils seran Emma Aliau Arenas i Helena Bardí Sentís mentre que els Hereus Infantils seran Gerard Ferré Remacha i Apolo Castillo Miralles.

Els seus noms van sortir escollits, divendres i dissabte al vespre, en els actes de presentació i elecció de les pubilles, damisel·les, hereus i quintos que formaran part de la pròxima Festa Major de l’Ametlla de Mar. Enguany, s’han unit dues quintes, ja que la Candelera 2021 no es va poder celebrar a causa de la Covid-19.

Al costat de les Pubilles Majors, que representen la Banda de Cornetes i Tambors  i la Societat de Caça La Cala respectivament, hi ha Maria Comes Garcia de l’AMPA de l’Escola Sant Jordi i Tatiana Dragan de la Batukada Kalakatà com a 1es Damisel·les. I com a 2es Damisel·les, van sortir escollides Judit Sueca Tomàs de l’Associació de Jubilats Estany i Noa Galdon Pérez de l’Escola Luelmo Studio. Pel que fa als Hereus Majors seran Ferran Pallarès Brull, representant de la Penya Barcelonista i Eudal Colldeforns Sànchez de la Banda de la Cala.

Les pubilles i hereus majors expliquen què han sentit i què significa per ells ser els màxims representants de la festa major.

En el cas de les infantils, al costat de les pubilles que representen l’Associació Esportiva de Petanca Tres Cales i la Societat de Caça la Cala, respectivament, hi ha també Laia Canyagueral Figueres del Consell Local per la República i Carla Llaó Benaiges de la Secció de Teatre de la SCER com a 1es Damisel·les Infantils i Aina Margalef Martí del Club Nàutic i Aina Borràs Cugat de la Penya Barcelonista com a 2es. Els Hereus Infantils de la pròxima festa major 2022 seran Gerard Ferré Remacha, representant dels Geganters de la Cala i Apolo Castillo Miralles de l’Associació Esportiva de Veterans de l’Ametlla de Mar.

En total, es van presentar 53 pubilles grans, 35 de petites i 29 hereus grans i 27 d’infantils, així com els 86 joves nascuts el 2001 i 2002, que seran protagonistes durant la processó en honor a la Verge Candelera, el dia 2 de febrer.

Després de l’acte de dissabte, a la nit, la festa es va traslladar a la carpa del parc del Bon Repòs.

Comparteix