Tercera victòria consecutiva de la Cala davant de l’Olímpic Mora d’Ebre

Comparteix

Aquest dissabte,el primer equip va guanyar 5 a 0 a l’Olímpic Mora d’Ebre.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va obtenir dissabte una clara victòria davant de l’Olímpic Mora d’Ebre. Els caleros van guanyar amb solvència davant d’un equip que va mostrar les carències que el mantenen a la cua de la classificació.

Els caleros es van avançar molt aviat, ja que al minut 5 Sergi Callau posava l’1 a 0 en el marcador i Luis Garcia, va establir el 2 a 0 abans d’anar al descans, en una primera part en la qual tot i jugar amb el vent en contra, els de l’Ametlla de Mar van dominar el partit.

Si a la primera part l’Olímpic no havia posat només que en una ocasió en dificultats als caleros, a la segona part encara va ser més pales el domini local, ja que amb el vent a favor, els caleros van posar setge constant a la porteria visitant.

D’aquí que arribessin tres gols més, els de Luís Garcia, que porta cinc gols en cinc partits, Ivan Fernández i Marc Brull, que amb cinc gols aquesta temporada, comparteix màxim golejador amb Luís Garcia.

En definitiva, partit sense massa història que permet sumar la tercera victòria consecutiva als de l’Ametlla de Mar.

Els caleros estan 8 s a la classificació amb 16 punts a la classificació i tenen el 5è a només tres punts. El pròxim partit dels de l’Ametlla de Mar és al camp del Roquetenc.

Comparteix