El 1r equip de la Cala a sumar la tercera victòria consecutiva davant l’Olímpic Mora d’Ebre

Comparteix

El 1r equip juga aquest dissabte a les 15.30 h contra l’Olímpic Mora d’Ebre.

El filial juga diumenge a les 15.30 h contra l’Ebre Escola B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar torna a la competició després de la jornada de descans, aquest dissabte a les 15.30 h al camp de la Cala davant de l’Olímpic Mora d’Ebre, cuer de la classificació amb només dos punts sumats en els 9 punts partits fins ara.

Els de l’Ametlla de Mar tenen l’oportunitat de sumar el tercer triomf consecutiu, després de les victòries als camps del Corbera d’Ebre i el Santa Bàrbara. Els caleros estan classificats a la 9a posició amb 13 punts.

Xavi Subirats no se’n refia de l’Olímpic, tot i que pensa que si l’equip està bé, veu opcions de sumar aquesta tercera victòria consecutiva.

Per la seva part, equip filial juga al camp de l’Ebre Escola B a Tortosa, diumenge a les 15.30 h. Els caleros venen de perdre el partit ajornat davant del Xerta. Jordi Subirats, entrenador de l’equip adverteix de la dificultat.

Els caleros estan millor classificats que els tortosins, són 9 s amb 18 punts, per la 16a posició amb 10 punts dels tortosins.

Comparteix