Arriba l’elecció del pubillatge de la Candelera 2022, enguany multiplicat per dos

Comparteix

Divendres tindrà lloc l’elecció de les pubilles i hereus infantils i dissabte serà el torn de les pubilles i hereus grans i la presentació dels Quintos.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la presentació i l’elecció de les Pubilles, Hereus i Quintos de la Candelera 2022. Enguany serà especial, perquè com no es va poder celebrar la Candelera 2021 a causa de la Covid-19, la pròxima Festa Major comptarà amb dues quintes diferents de cadascuna de les figures del pubillatge.

La Candelera 2022 estarà plena de protagonistes. Concretament, comptarà amb un total de 53 pubilles grans i 29 hereus grans, – de les quintes de 2003 i 2004- i 35 pubilles petites i 27 hereus petits – de les quintes de 2013 i 2014. De fet, enguany com a novetat s’estrenarà la figura de l’hereu gran, incorporada l’any passat.

Davant l’alt nombre de pubillatge, s’ha decidit celebrar l’elecció en dos actes diferents al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

Com és habitual, durant l’acte, les pubilles i hereus aniran pujant a l’escenari acompanyats del representant de la seva entitat. Seguidament, se’ls passarà les diferents urnes perquè dipositin el sobre amb el seu nom. Seran les mans innocents dels seus homòlegs del 2020 qui escolliran la Pubilla i l’Hereu Major i l’Infantil, amb les respectives Damisel·les.

Els altres protagonistes seran els Quintos nascuts el 2001 i 2002. En total, 86 joves seran els encarregats de portar la imatge de la Verge en solemne processó, el pròxim 2 de febrer.

Dissabte a la nit, la festa continuarà a la carpa municipal del parc del Bon Repòs amb els DJs Sam Thej i Dj Marc Vidal, a partir de la 24 h. El cost de l’entrada serà de 10 euros i es podrà adquirir a taquilla fins a exhaurir existències. De fet, a causa de les mesures Covid-19, l’aforament serà limitat i serà imprescindible accedir amb el certificat Covid.

Comparteix