L’Ametlla de Mar viurà l’essència d’un autèntic Mercat de Nadal

Comparteix

Des d’aquest dissabte fins al diumenge 12 de desembre, s’instal·laran una vintena de casetes de fusta a l’avinguda Batlle Josep PiJoan, que oferiran tota mena de productes de proximitat del teixit comercial i associatiu del municipi.

També hi haurà altres propostes com una mostra d’animals de granja, tallers infantils, tast de vins, vermut, xocolatada o degustació de figues i borranyes.

Arriba la segona edició del Mercat de Nadal a l’Ametlla de Mar amb moltes novetats. Des d’aquest dissabte fins al diumenge 12 de desembre, el municipi s’impregnarà de la màgia i l’ambient nadalenc amb aquest mercat inspirat als típics dels països europeus.

Enguany, el Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar farà un important salt qualitatiu, oferint una imatge renovada i més nadalenca. El Mercat estarà format per una vintena de casetes de fusta que s’instal·laran a l’avinguda Batlle Josep PiJoan, a l’altura del parc del Bon Repòs, i seran encapçalades pels diferents comerços i entitats del municipi.

Concretament, el Mercat s’inaugurarà aquest dissabte a les 11 h del matí amb la cantada de nadales de l’Escola Municipal de Música. Del 4 al 8 de desembre s’hi instal·laran els diferents comerços participants i del 9 al 12 de desembre, les entitats, excepte alguna d’elles que també hi serà des del 4 de desembre.

Els visitants podran trobar tota mena de productes de proximitat i km0: gastronomia, llibres, electrodomèstics, productes d’estètica, flors i arbres, objectes de regal elaborats per artesans locals, moda i complements tèxtils, joieria, entre d’altres.

A banda, s’oferiran diverses propostes i activitats per a tots els públics. A la carpa del parc del Bon Repòs hi haurà una mostra d’animals de granja amb gallines, conills, cavalls, ponis o ases i es podran fer passejades a cavall. També tindran lloc tallers infantils, master class esportiva solidària, actuacions musicals, vermut, xocolatada, degustació de figues i borranyes, entre d’altres.

La iniciativa té com a objectiu fomentar el comerç local i alhora promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc. Per aquesta raó, s’han programat aquestes activitats gratuïtes i per a totes les edats, que complementaran l’oferta.

Maite Boquera és la regidora de Comerç.

El Mercat estarà obert principalment de 10 a 14 h del matí i de 17 a 20 h de la tarda, exceptuant alguns dies que s’obrirà només a la tarda. Es pot consultar l’horari amb tota la programació de les activitats a l’eBando, al portal web de Turisme i de la Cala RTV i a les diferents xarxes socials.

Comparteix