Xerrada del SIAD Baix Ebre sobre les violències masclistes amb motiu del 25-N

Comparteix

Dilluns a les 18:30 h de la tarda a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal Baix Ebre ha programatla xerrada ‘Identificant les violències masclistes’, amb motiu de la commemoració el dia 25 de novembre del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

Serà aquest dilluns a les 18:30 h de la tarda i a la planta baixa de l’Ajuntament. Una xerrada dirigida a tothom que té com a objectiu saber detectar comportaments violents masclistes.

La xerrada també es farà als municipis de Roquetes, Xerta, Aldover i Deltebre aquest mes de novembre. A més, el Consell Comarcal s’adhereix al manifest del 25-N de la Generalitat i les entitats municipalistes que reivindica que la lluita per una vida lliure de violències s’estengui a cada dia de l’any.

Comparteix