La Cala s’imposa al Santa Bàrbara tot i les adversitats

Comparteix

El primer equip de la S.C.E.R es troba en 7a posició a la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a la tarda per 1 gol a 2 al sempre complicat camp del Santa Bàrbara en un partit en el qual hi va haver de tot, expulsats, penals i emoció fins a l’últim minut.

Els caleros es van avançar en el marcador en el primer minut, gràcies a un penal transformat per l’Andreu Gómez i no seria fins al minut 50, just començar la segona part, que Jordi Llaó, marcaria el segon. Al minut 61 de partit arribaria un penal a favor dels locals que significaria l’1 a 2 i també la primera expulsió calera per doble amonestació, de Rubèn Bonachi, ja que posteriorment en el 80 qui marxaria expulsat a la caseta seria el capità Xavi Callau.

Abans d’acabar, també seria expulsat però amb roja directa el porter del Santa Bàrbara.

Els caleros amb dos jugadors menys van poder mantenir el resultat en el marcador i, per tant, una victòria que els dona tres punts molt importants a la classificació.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

Els caleros se situen 7 s a la classificació amb 13 punts i dissabte rebran a casa a l’Olímpic Mora d’Ebre, cuer de la classificació.

Per la seva part, el filial va haver d’ajornar el seu partit davant del Xerta a causa del fort vent.

Comparteix