‘Anothermusic’ fa 21 anys

Comparteix

El programa de música electrònica de la Cala Ràdio enguany ha complert 21 anys en antena.

L’espai radiofònic ‘Anothermusic’, produït per Dj Rada i Ikany Dj, ja ha complert els 21 anys ininterromputs en antena a La Cala RTV. Va ser un divendres 17 de novembre del 2000 quan s’iniciava aquest programa dedicat a la música electrònica. Recentment, s’ha celebrat l’efemèride amb un programa especial.

El que va començar com un hobby d’un grup de joves apassionats de la música Dance i del món de la ràdio; ha acabat sent un programa professional molt ben consolidat i amb la seva audiència als dissabtes a la ràdio local. Dj Rada i Ikany Dj acumulen ja més de 1.400 programes, més de 3.000 hores i més de 5.000 vinils antics i 23.000 noves cançons.

Els productors intenten sempre ser exclusius, tenint com a pilars fonamentals el House i el Techno. Cada cop sona menys el Trance i per temps passats queda el Progressive i el Hard-House. Els djs presenten nous i vitals tracks, recorden els temps de l’època daurada amb 4 vinils dels anys 80 90 00’s i fan una sessió de mescles amb les novetats. De fet, durant aquests anys, programa ha anat variant una mica els sons o estils inicials i s’ha anat adaptant a les tendències del moment.

Els primers anys no només tenia la selecció musical dels residents sinó que esporàdicament  comptava amb la presència de Dj’s de renom nacional, comarcal i sobretot locals. Fins i tot, durant algunes temporades, es feia una repassada a l’actualitat esportiva, amb els marcadors en directe i resultats de les diferents seccions del futbol Calero.

Durant aquests 21 anys, el programa s’ha emès sempre amb rigorositat; tot i els compromisos personals, laborals i festivitats dels productors.  Aquesta temporada continuarà la mateixa filosofia de Cultura de Club, apropant la música electrònica en format radiofònic. Així ho apunten Dj Rada i Ikany Dj.


‘Anothermusic’ s’emet en directe tots els dissabtes de 17 a 19 h de la tarda, en redifusió les matinades del diumenge i dilluns a les 00 h i a les 05 h; i també disponibles des de www.lacalartv.cat per reproduir i descarregar a la carta.

Comparteix