Salut suspèn temporalment l’obligació d’ensenyar el passaport covid a la restauració a causa dels problemes tècnics

Comparteix

El certificat seguirà sent obligatori a l’oci nocturn.

L’obligació de presentar el passaport covid a bars, restaurants, gimnasos i altres equipaments es revisarà dilluns

El Departament de Salut ha decidit suspendre, des d’aquest divendres al migdia i almenys fins dilluns, l’obligació de presentar el passaport covid a bars, restaurants, gimnasos i altres equipaments, degut als problemes tècnics que té la web de La Meva Salut.

La gran demanda del passaport en les últimes hores, més de 300.000, ha bloquejat la web i fa que molts ciutadans no puguin obtenir el certificat, que seguirà sent obligatori per entrar a l’oci nocturn com fins ara. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha explicat que dilluns es tornarà a revisar la situació per decidir quan es torna a implantar l’obligació.

Comparteix