El 1r equip juga a Santa Bàrbara i el filial a casa amb el Xerta

Comparteix

El 1r equip juga aquest dissabte a les 15.30 h al camp del Santa Bàrbara.

El filial juga aquest dissabte a les 16.30 h contra el Xerta.

El 1r equip de futbol de  la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a partir de les 15.30 h al camp del Santa Bàrbara. Els de l’Ametlla de Mar volen aprofitar-se d’un equip en hores baixes, que només ha sumat 5 punts fins al moment i es troba 4t per la cua de la classificació, mentre que els caleros, que venen de guanyar a Corbera n’han sumat 10 i estan a la 8a posició. Així i tot, els caleros afronten el partit amb molta prudència, donada la importància que sempre té en el resultat, el camp de petites dimensions d’aquesta població.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana, disputarà un interessant partit a casa davant del Xerta, equip amb qui està empatat a la 4a i 5a posició amb 18 punts. Els caleros tenen l’oportunitat d’atansar-se una mica més als llocs capdavanters i despenjar un dels equips que han estat a dalt en el que portem de temporada.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà a les 16.30 h.

Comparteix