S’ofereix un servei per obtenir el certificat Covid

Comparteix

El servei va dirigit especialment a les persones que tenen un baix domini del telèfon mòbil.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa un nou servei d’ajuda per obtenir el certificat digital Covid. La voluntat és ajudar als ciutadans a descarregar-se aquest certificat que és imprescindible per poder gaudir de les activitats d’oci en espais tancats, sobretot ara que s’acosten les festes de Nadal i també de la Candelera.

‘Per unes festes segures’ així porta per nom la campanya divulgativa que l’Ajuntament ha posat en marxa per facilitar l’obtenció del certificat Covid  a totes aquelles persones que no sàpiguen com fer-ho.

A més, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica que  l’objectiu és incentivar també la vacunació entre els més joves.

El servei s’ofereix a l’oficina de la Policia Local, a la planta baixa de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h del matí. Només cal presentar el DNI i la targeta sanitària.

Casos covid al municipi:

En els últims deu dies -amb dades consolidades entre el 14 i el 23 de novembre-, s’han detectat 7 casos positius de Covid-19 al municipi. Les xifres es mantenen en la mateixa línia dels últims dies al municipi mentre Al Perelló s’han detectat diversos brots i hi ha una vintena de casos actius.

Pel que fa a la campanya de vacunació de la Covid-19 al municipi, ara s’ha ampliat la franja de vacunació incloent els infants d’11 anys i les dades són les següents: el 81,7% dels ciutadans majors d’11 anys de l’Àrea Bàsica de Salut l’Ametlla de Mar- El Perelló ja tenen la pauta completa de vacunació, inclouen aquells que han passat la malaltia i que per tant se’ls ha administrat una sola dosi. El 83,1% se’ls ha administrat una sola dosi mentre que el 74,7% té les dues vacunes posades.

Comparteix