Nova victòria del bàsquet calero, davant del Manyanet Reus B

Els caleros es troben en 6a posició de la classificacó.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar el quart partit de la temporada i ho va fer davant del Manyanet Reus B per 64 a 55. Els caleros continuen imbatuts al Poliesportiu Municipal Galetet.

Quarta victòria en sis partits disputats i 6a posició a la classificació, amb dos partits menys disputats que la majoria. Aquesta és la situació del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, que diumenge va ensenyar les dues cares.

Els caleros van fer una molt bona primera part, sobretot en el primer quart en el qual els caleros es van apuntar un marcador de 26 a 13, imposant-se també en el segon quart per 14 a 9, arribant al descans amb un marcador favorable de 40 a 22.

A la segona part, els caleros van abaixar la guàrdia i van acabar perdent els dos quarts, tot i que van poder mantenir un avantatge suficient per a emportar-se la victòria.

Juanfran Chacón, entrenador de l’equip li preocupen aquestes dues cares que te l’equip, fet que apunta que és més un tema mental.

Pol Aguado amb 20 punts i Navil Garcia amb 18 van ser els màxims anotadors de l’equip.

Diumenge, els caleros visiten la pista del Reus Ploms La Salle, un dels cuers de la classificació.