Resultats molt diversos en la jornada de Futbol base

Comparteix

Destaquen les victòries del juvenil, l’Aleví A i el benjamí Llobarrets.

L’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 2 gols a 0 al Camarles en un partit embafador en el qual el millor del partit va ser el resultat, el qual li permet mantenir-se com a líder de la classificació en solitari. L’ajornament del partit entre la Rapitenca B i el Tortosa ha deixat sols als caleros al capdavant de la classificació amb 14 punts a tres punts dels rapitencs. Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet de l’AME es va deixar remuntar un partit que tenia controlat davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. Els caleros es van avançar amb un gol de Genís Margalef temps de començar, tot i que a la segona part, van deixar entrar al rival en el partit, que va arribar a posar-se per davant en el marcador per 1 a 2. Els caleros van poder empatar a dos minuts del final amb un gol d’Àlex Estrada i encara tindrien un parell d’ocasions més, tot i que el resultat ja no es va moure. Els caleros amb l’empat a 2 es mantenen a la 4a posició de la classificació. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

L’infantil per la seva part, només va poder sumar un punt davant de La Sénia, un equip millor classificat. Els caleros es van avançar a la segona part amb un gol de Genís Nolla, però els seniencs van empatar de penal. Ara els de l’Ametlla de Mar són 7 s a la classificació amb 10 punts.

Quant als alevins, l’A que milita a la 1a divisió, va guanyar per 6 a 3 al Futbol Formatiu B en un partit que va estar molt disputat fins a l’empat a 3, tot i que els darrers minuts de partit dels caleros van ser determinants, convertint tres gols més en els darrers cinc minuts. Amb aquesta primera victòria de la temporada, l’Aleví A s’ha situat 9è amb 4 punts.

Si parlem de futbol escolar, el benjamí Llobarrets va empatar a 3 gols amb el Camarles i el prebenjamí Seitonillos va guanyar 6 a 3 a l’Escola Delta de l’Ebre.

Comparteix