La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar s’integra a la S.C.E.R

Comparteix

Els geganters caleros han format una nova junta.

A més, ja està treballant en la Trobada Gegantera de la Candelera 2022, programada pel dissabte 29 de gener.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar s’ha integrat a la Societat Cultural Esportiva i Recreativa. D’aquesta manera, el grup geganter formarà part d’aquesta entitat mare, que ja dona sopluig a equips esportius, grups de teatre o formacions musicals.

Aquest és un pas més en les intencions de la gent que forma part de la Colla Gegantera de donar-li un nou impuls. Amb una vintena d’integrants aproximadament, el grup ha fet el pas d’integrar-se a l’entitat de la Sala i per això, han hagut de configurar una nova junta. Ramon Estrada és el nou president, que serà complementat per Salvador Fosc com a vicepresident, Rubèn Vila com a secretari, Rosa Cardona com a tresorera i Pere Josep Llamosí i Adela Piñol com a vocals.

Rosa Cardona és la tresorera de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar.

Els geganters ja estan treballant en l’organització de la Trobada Gegantera de la Candelera 2022, programada per dissabte dia 29 de gener, a la qual ja han confirmat participació una quinzena de colles geganteres.

Comparteix