El jurat del 39è Concurs d’Aparadors de Nadal estarà format per pubilles i hereus

Comparteix

Els comerciants de l’Ametlla de Mar ja es poden apuntar, fins a l’15 de desembre, al Concurs d’Aparadors de Nadal.

La regidoria de Turisme, Comerç i Civisme ha organitzat, un any més, el Concurs d’Aparadors de Nadal, amb l’objectiu de promocionar el comerç del municipi i implicar i sensibilitzar a la població per al consum local amb la temàtica de decoració nadalenca. Enguany, la 39a edició arriba amb novetats respecte al jurat.

Ja són trenta-nou anys que des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es premia l’esforç i l’interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments durant aquestes dates, que junt amb la il·luminació dels carrers, ajuda a promocionar el consum local. Els comerciants tenen la possibilitat d’engalanar els seus aparadors i també els interiors de les botigues amb motius nadalencs.

Enguany la valoració dels millors aparadors, a diferència dels últims anys que ha estat feta per votació popular, la faran una representació de les Pubilles i Hereus de la Candelera 2021, els dies previs a Nadal. Així ho explica la regidora Maite Boquera.

Els quatre comerços premiats obtindran un xec de 175 €, 150 €, 125 € i 100 € respectivament. Els premis s’entregaran el divendres 24 de desembre a les 17 h a la plaça Nova.

Comparteix