Victòries del 1r equip a Corbera i del filial a Sant Jaume

Comparteix

El primer equip de la S.C.E.R està en 8a posició de la classificació i el filial en 4a posició.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar, que milita a la 3a Catalana, va guanyar aquest diumenge a la tarda per 3 gols a 4 al camp del Corbera d’Ebre. Els de l’Ametlla de Mar van poder decantar el marcador a favor seu a l’últim minut de partit.

Els caleros van encaixar dos gols en els primers 20 minuts de partit, tot i que abans del descans, del minut 43 al 45, Xavi Callau després del llançament d’un córner i Luis Garcia aconseguien anivellar el marcador. A la segona part, Jordi Llaó, de falta directa, posava per davant als caleros en el marcador, després que el Corbera d’Ebre es quedés amb un home menys.

Quan semblava que els caleros s’emportarien el gat a l’aigua, el Corbera va empatar a 3 minuts del final, tot i que Amador Voces, de nou en el llançament d’una falta, encara tindria temps abans del xiulet de l’àrbitre per donar la victòria a l’Ametlla de Mar i parar un marcador embogit amb el 3 gols a 4 final.

Victòria merescuda pels de l’Ametlla de Mar, que va fer tres pals i va aprofitar-se molt be de les jugades a pilota parada, davant d’un Corbera d’Ebre que va plantar cara fins a l’últim moment i que no mereix la posició que ocupa a la classificació.

Després d’aquesta victòria, els caleros estan a la 8a posició de la classificació amb 10 punts i dissabte visiten el camp d’un Santa Bàrbara en hores baixes.

El filial, que milita a la 4a Catalana, va imposar-se divendres a la nit al camp del Sant Jaume d’Enveja per 3 gols a 10. Els caleros no van tenir excessius problemes davant d’un fluix Sant Jaume.

Els de l’Ametlla de Mar van ser superiors des del primer moment i van anar sumant gols de manera progressiva en el marcador, tot i que el Sant Jaume a la primera part es va arribar a posar 2 a 4. A la segona part, va ser quan els caleros van prémer l’accelerador fins a assolir el 3 a 10 definitiu, amb 3 gols de Joan Vendrell, i dos de Marc Pallarés i Alejandro Beza. També van marcar Sergi Quintana, Xavier Khalifi i Albert Bardí.

Amb aquesta victòria, el filial s’ha situat quart a la classificació amb 18 punts. Dissabte rebran a casa al Xerta amb qui estan empatats a punts.

Comparteix