Derrota dels veterans al camp de la Rapitenca B

Comparteix

Els caleros van perdre per 3 gols a 1.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 3 gols a 1 al camp dels veterans de la Rapitenca. Els caleros van viatjar amb un porter com a únic recanvi a la banqueta.

El fons d’armari a la banqueta va ser clau en el partit que van disputar dissabte els veterans de la Rapitenca i l’Ametlla de Mar en territori rapitenc. Els caleros van avançar-se en el marcador, però els rapitencs van aconseguir empatar abans del descans. Mentre als caleros els van aguantar les forces, van aconseguir competir, ja que van presentar-se al partit sense recanvis de jugadors de camp.

Iniciada la segona part, els rapitencs més descansats i amb els efectius més dosificats, van començar a fer-se els amos del partit, convertint dos gols més, sense que els caleros creessin massa problemes. Joan Pere Llambrich, és l’entrenador dels veterans.

Finalment, 3 a 1 en el marcador i derrota pels de l’Ametlla de Mar, que busquen reforçar l’equip amb noves incorporacions, donada la curta plantilla d’aquest any.

Comparteix