El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar no pot amb el líder l’Amposta

Comparteix

L’equip es troba en 8a posició amb 8 punts, però amb dos partits menys jugats que la majoria.

El Club de Bàsquet de l’Ametlla de Mar, va perdre dissabte a la pista de l’Amposta per 82 a 54. Els caleros, van trobar-se un líder molt sòlid amb jugadors de superior categoria, que no els va deixar atansar en el marcador.

Els de l’Ametlla de Mar ja sabien de la qualitat dels ampostins i així es va confirmar. Amb un primer quart que va finalitzar 24 a 7, els de l’Ametlla de Mar ja van veure la dificultat que suposava enfrontar-se a un equip imbatut fins al moment. Tot i que en el segon quart, els caleros van empatar a 21 punts, el tercer quart va tornar a marcar diferències a favor dels ampostins. De res va servir que els caleros s’apuntessin l’últim quart per 11 a 14 punts, ja que la diferència era insalvable.

Així i tot, Juanfran Chacón, entrenador de l’equip va treure’n conclusions positives, ja que l’equip va competir en tot moment.

Aitor Gavilan amb 17 punts, va ser el màxim anotador de l’equip, seguit de Pol Solsona amb 13.

Després d’aquesta previsible derrota, la segona en cinc partits, els caleros estan classificats en una enganyosa 8a posició amb 8 punts però amb dos partits jugats menys que la majoria. D’acord amb la puntuació de la competició, que dóna dos punts a les victòries i un punt a les derrotes, els caleros podrien estar situats a la tercera posició, només havent perdut els partits pendents.

Comparteix