S’inicia el període d’inscripció del Cicle Inicial de Vela de la Nàuticopesquera

Comparteix

Els interessats hauran de superar una prova d’accés específica el pròxim 15 de gener, per poder iniciar el cicle el 31 de gener.

Des d’aquest dilluns 8 de novembre fins al 24 de novembre, els interessats en cursar el cicle inicial de Vela a l’Escola de Capacitació Nauticopesquera, ja es poden inscriure telemàticament a la prova d’accés específica, el requisit indispensable per cursar el cicle. Els que superin la prova podran iniciar el cicle el pròxim 31 de gener.

Es tracta del primer tràmit per poder cursar el cicle de tècnic esportiu de grau mitjà especialitat en vela aparell fix i lliure, de cara al gener de l’any vinent. Els interessats hauran de superar una prova d’accés específica, que tindrà lloc el pròxim 15 de gener, al Centre Municipal de Vela de Barcelona – Port Olímpic.

Per poder superar la prova d’accés, el centre de referència nauticopesquer de Catalunya ofereix una formació preparatòria, del 29 de novembre al 3 de desembre, del 13 al 16 de desembre, i del 11 al 13 de gener a l’Institut ECNC, que tal com apunta el director del centre, Miguel Sainz de Aja, es tracta d’un mòdul inicial que forma part del cicle.

Enguany com a novetat, el bloc comú del cicle de vela posarà a l’abast contingut online, per poder facilitar l’ensenyament a tot l’alumnat. A més, la part pràctica es durà a terme al Port de La Cala, amb la col·laboració del Club Nàutic.

La inscripció és telemàtica i es pot fer a través de la web d’Educació-Ensenyaments esportius.

Serà la tercera promoció del Cicle de Vela, una formació que s’emmarca dins l’Estratègia Marítima de Catalunya i que reforça la Destinació de Turisme Esportiu en Vela del municipi.

Comparteix