El 1r equip treu un valuós empat de Flix i el filial cau golejat a Masdenverge

Comparteix

El primer equip de la S.C.E.R va quedar 1 a 1 contra el Flix.

El filial de la S.C.E.R va quedar 5 a 0 contra el Masdenverge.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R DE L’Ametlla de Mar va empatar a 1 gol al camp del Flix. Els de l’Ametlla de Mar es va avançar en el marcador ben aviat. Corria el minut 7 quan Luís Garcia els posava per davant en el marcador. Els de l’Ametlla de Mar van desaprofitar alguna ocasió i mantenir el marcador favorable fins que al minut 72 van empatar els locals. Aquests són els primers punts que marxen del camp del Flix aquesta temporada.

Al minut 89, Jordi Boyer va ser expulsat per doble amonestació.

Amb el punt assolit al camp del Flix, els de l’Ametlla de Mar es mantenen a la 7a posició de la classificació. Dissabte rebran la visita de la Rapitenca B.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana, va perdre per un contundent 5 a 0 al camp del Masdenverge. Els caleros van mantenir-se en el partit fins a la mitja hora de joc, que va arribar el primer gol local després d’un penal i l’expulsió amb roja directa de l’Alejandro Beza, un factor que seria clau en l’esdevenir del partit. El segon gol del Masdenverge tres minuts després llençaria per terra les aspiracions caleres. 2 a 0 al descans i 5 a 0 al final del partit.

Després d’aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar baixen a la 9a posició de la classificació. Dissabte rebran a l’Olímpic Mora B a casa.

Comparteix