El filial no aprofita el domini i empata a 1 gol amb La Cava B

Comparteix

Segueixen estant a la 7a posició amb 12 punts.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar a un gol davant de la Cava B en la setena jornada del Campionat de Lliga de la 4a Catalana.


L’empat no va fer justícia al que va succeir al damunt del terreny de joc. Els caleros van ser superiors i van merèixer la victòria. De fet, van tenir ocasions per decantar el marcador al seu favor, tot i que no es van saber aprofitar.


Els caveros van avançar-se en el marcador en el minut 40, tot i que l’Albert Borràs, va aconseguir empatar al límit del descans. Amb l’empat es va marxar al vestidor i tot feia preveure que a la segona part, els de l’Ametlla de Mar s’acabarien imposant a un equip Cavero, que fins al moment, només havia sumat un punt.


Això no va ser així, tot i les moltes arribades dels caleros, als que els va faltar escollir millor la darrera passada.


Jordi Subirats, és l’entrenador de l’equip.


Els de l’Ametlla de Mar van desaprofitar una bona ocasió per atansar-se al capdavant de la classificació, tot i que segueixen estant a la 7a posició amb 12 punts. El pròxim partit, juguen al camp del Masdenverge, un dels equips aspirants a assolir l’ascens.

Comparteix