El SIAD Baix Ebre visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

El SIAD ofereix informació, atenció, orientació i assessorament a totes les dones del municipi i la comarca.

El passat 26 d’octubre va tenir lloc una xerrada del SIAD Baix Ebre a l’Ametlla de Mar, per donar a conèixer aquest servei gratuït que ofereix el Consell Comarcal del Baix Ebre a totes les dones del municipi i la comarca. Una jornada que s’emmarca dins les diferents accions de divulgació que duu a terme el SIAD pel territori.

Desenes de dones del municipi van participar en aquesta xerrada, que tenia la intenció de donar a conèixer aquest servei d’informació i atenció a les dones de la comarca, (a excepció de les de Tortosa, que també té servei SIAD), en els àmbits jurídic, psicològic i social.

El SIAD Baix Ebre està format per un equip de quatre professionals que ofereixen informació, atenció, orientació i assessorament en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de les dones. Míriam Blanco és la integradora social del servei.

A més, des del SIAD també es realitza treball comunitari donant suport a les associacions de dones, formació, prevenció i detecció de possibles situacions de violència masclista i coordinació amb la xarxa pública i privada del territori.

Es pot contactar directament amb el SIAD Baix Ebre a través del telèfon 977 44 53 08.

Comparteix