S’instal·len aparcaments de bicicletes a diversos punts del terme municipal

Comparteix

Els punts d’ancoratge on es podran aparcar les bicicletes estan situats a la urbanització Les Tres Cales i Calafat i a l’Av. U d’Octubre del nucli urbà, oferint un total de 40 places d’estacionament.

Aquesta setmana, la brigada municipal ha començat la instal·lació de nous aparcaments de bicicleta en diversos punts de la via pública del municipi. Una iniciativa que dona resposta a les necessitats dels usuaris d’aquest vehicle i que pretén afavorir l’ús de la bicicleta al municipi.

Es tracta dels primers aparcaments públics per a bicicletes, segurs i gratuïts del municipi. Concretament, s’instal·laran un total de tres mòduls distribuïts a la zona comercial de Les Tres Cales, a l’Av. Ametlla de Mar de Calafat i a la zona dels centres educatius a l’Av. U d’octubre.

L’aparcament de Les Tres Cales té capacitat per a quinze bicicletes, la de Calafat per cinc i la de l’Av. U d’Octubre, per vint. D’aquesta manera, es posen a la disposició dels usuaris un total de 40 places d’aparcaments segurs per a bicicletes al municipi.

Uns estacionaments que queden reservats únicament i exclusiva per a aquest tipus de vehicles.

Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

Els nous aparcaments estaran operatius la setmana vinent.

Comparteix