S’obre un espai de participació ciutadana sobre l’avanç del Pla Director Urbanístic (PDU)

Comparteix

Els ciutadans poden fer propostes i suggeriments amb relació a la revisió dels sòls no sostenibles.

La Generalitat ha obert un període de consulta ciutadana que vol recollir les propostes i suggeriments dels ciutadans afectats amb relació a la revisió dels sòls no sostenibles de l’avanç del Pla Director Urbanístic. Els ciutadans poden dir la seva fins al 28 de febrer de 2022.

A finals del mes de setembre, la Generalitat va aprovar l’avanç del Pla Director Urbanístic (PDU) de revisió dels sòls no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar. El Pla encara trigarà mesos en ser aprovat definitivament. Per aquest motiu, amb l’avanç s’ha aprovat una moratòria d’un any de durada màxima amb la qual se suspèn la tramitació de planejament derivat, de projectes d’urbanització i reparcel·lació i llicències d’edificació en 236 sectors catalans encara no desenvolupats, com els 8 de l’Ametlla de Mar.

En aquest sentit la Generalitat, a principis d’octubre, va obrir un període de participació en línia a través d’una enquesta d’opinió, enquesta d’opinió, i també un espai per a propostes.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

De fet i a banda, també s’ha obert un període d’audiència als ajuntaments afectats per tal de recollir els seus suggeriments.

Comparteix