Tercera victòria del juvenil que és líder i debut amb victòria del Benjamí Llobarrets, el més destacat de la jornada del Futbol Base

Comparteix

El juvenil de l’Ametlla de Mar va guanyar 0 a 8 al camp del Santa Bàrbara.

L’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar segueix abonat a la victòria. Els caleros es van imposar per 0 gols a 8 al camp del Santa Bàrbara i segueixen líders en solitari amb 9 punts, després d’haver sumat tres victòries en els tres primers partits de lliga. Denís Margalef i Ousainou van marcar per partida doble, a més de Juanito Sánchez, Roger Pitarque, William Gonzalvo i Sergi Soriano. El pròxim partit, visiten el camp de la Rapitenca B, un equip que de moment, només coneix la victòria.

El cadet de l’AME va estar molt prop de puntuar, ja que va perdre per 3 a 2 al camp del Tortosa B. Raül Artiola i Ivan Gutiérrez van ser els golejadors caleros. De moment, amb una sola victòria, estan situats a la 6a posició amb 3 punts. El pròxim partit el juguen a casa davant de l’Ebre Escola B.

L’Infantil per la seva part, no va poder jugar per manca d’efectius.

Els qui finalment i després de diversos confinaments van poder debutar en lliga, foren els equips alevins. L’A, que juga a la 1a divisió, va perdre per 7 a 3 al camp de l’Ebre Escola Esportiva, amb gols de Jan Martí i Eric Moreno. Dissabte juguen a casa amb l’Aldeana.

Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’Aleví A.

Mentre que el B, que juga a la 3a divisió, va empatar a 4 gols al camp del Jesús Catalònia B, amb quatre gols de Jofre Iruela. Dissabte, jugaran a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre D.

Lluís Vila és l’entrenador de l’Aleví B.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets, va guanyar per 3 a 6 al camp del Jesús Catalònia i dissabte jugarà a casa davant del Roquetenc. Mentre que el prebenjamí Seitonillos va perdre per 3 a 2 al camp del Jesús i Maria Blanc i dissabte descansarà.

Comparteix