La promoció dels esports nàutics, clau en l’evolució dels cursos de vela

Comparteix

Gràcies a les col·laboracions amb la Destinació Turística Esportiva de l’Àrea Municipal d’Esports i amb l’Institut Candelera, la xifra de participació en els cursos de vela va en augment.

El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar ha fet un balanç molt positiu dels cursos de vela d’aquest passat estiu. De fet, aquest any s’ha tornat a batre el rècord de participants, registrant-se 170 alumnes, una xifra que en les darreres campanyes no ha parat d’anar en augment.


Durant els mesos de juliol i agost, 170 alumnes han participat en els cursos d’iniciació a la Vela Lleugera realitzats a l’Escola de Vela. El Club Nàutic de l’Ametlla de Mar ho atribueix a la promoció que s’està fent per donar a conèixer els esports nàutics, a través de les col·laboracions amb la Destinació Turística Esportiva de l’Àrea Municipal d’Esports o amb l’Institut Candelera i altres centres d’educació secundària de la zona mitjançant l’impuls de crèdits de síntesis entre els alumnes de 1r d’ESO.


Jaume de Yebra, president del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar considera clau la promoció que s’està fent i les col·laboracions engegades.


Per l’Escola de Vela del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar és un repte continuar oferint, en el futur, aquestes activitats i col·laboracions, tant amb l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar com amb els centres educatius i les diferents empreses de la zona que ajuden que més persones s’acostin al mar i realitzin aquest esport nàutic.

Un dels projectes de futur més immediat és la possibilitat de col·laborar amb el Curs de Vela de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, que es posaria en marxa aquest mateix curs.

Comparteix