Derrotes per la mínima dels dos equips del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

L’equip A va perdre 4 a 5 contra el Salou C.

L’equip B va perdre 5 a 4 contra el Creixell B.

La de diumenge, no va ser una bona jornada quant a resultats per als dos equips del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar. Tots dos van acabar perdent els seus partits per la mínima, tot i que se’n poden treure moltes lectures positives.

Aquest és el cas de l’equip A que va perdre 4 a 5 a les pistes del Parc Públic de Tres Cales davant del Salou C.  Aquesta és la victòria més ajustada que han aconseguit els salouencs, que es van proclamar campions de lliga la temporada passada i actualment són els líders intractables de la classificació a la 1a divisió amb quatre victòries en quatre partits disputats. Després d’aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar estan a la 5a posició amb 6 punts després d’haver assolit dos victòries en els cinc partits disputats.

Tot i la derrota, el capità Pepe Risquez, es mostrava molt satisfet de la progressió que està fent l’equip.

L’equip A es desplaçarà diumenge a jugar contra el Vila-seca B.

Quant a l’equip B que milita a la 2a divisió, també va perdre, per 5 a 4 davant del Creixell B. Els caleros van diputar la victòria fins a l’última partida, la qual amb empat a 4 partides, va caure del costat creixellenc per 13 a 12.

El capità Antonio Cañadó va lamentar l’ajustada derrota, tot i el gran joc de l’equip.

L’equip B també es troba a la 5a posició de la classificació amb 9 punts després d’haver guanyat tres partits dels sis disputats. El pròxim partit el jugaran diumenge a casa davant del Club Cunit C.

Torneig social

El Club de Petanca Tres Cales ha organitzat un torneig social que tindrà lloc a les pistes del Parc Públic de Tres Cales aquest dissabte dia 23 d’octubre, matí i tarda amb la participació de més de 60 associats.

Comparteix