Victòries del juvenil i el cadet i derrota de l’infantil, balanç de la jornada de futbol base

Comparteix

Repassem els resultats dels equips del futbol base de l’Ametlla de Mar.

L’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a la segona jornada del campionat de lliga i ho va fer per 2 a 1 davant del Jesús i Maria. Tot i que els visitants es van avançar en el marcador, un gol d’Ousainou Jallow abans del descans va posar la igualada i Denís Margalef a la meitat de la segona part, donava el triomf als homes de Juanjo Balfegó. Després d’aquest segon triomf consecutiu, els caleros són líders a la classificació amb 6 punts.

Juanjo Balfegó, entrenador de l’equip no està molt satisfet del joc de l’equip, tot i la victòria.

Per la seva part, l’equip cadet de l’AME va guanyar per 0 a 11 al camp del Mora las Nova, assolint la primera victòria del campionat. Erik Borràs, Joel Sabaté i Genís Margalef van fer dos gols cadascun i també van marcar Àlex Estrada, Aleix Garcia i Marc Llambrich als que s’ha d’afegir un gol en pròpia porta. L’equip de l’Àlex Gómez se situa a la meitat de la taula. L’entrenador reconeix la feblesa del rival, tot i que explica que l’equip va sortir endollat des del primer minut.

A qui no li va anar tan bé com en la primera jornada, fou a l’Infantil, que va perdre per 5 a 0 amb la Rapitenca B. L’equip de Xavi Borràs es queda a la meitat de la classificació amb els punts assolits a la primera jornada.

Per la seva part, el prebenjamí Seitonillos es va imposar per 5 a 3 a l’UE Tortosa-Ebre negre en la primera jornada del futbol escolar.

Comparteix