Els Veterans de la Cala tornen aquest dissabte a la competició

Comparteix

Aquest dissabte a les 18h contra els Veterans de Vinaròs.

La secció de Futbol Veterans de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte el primer partit de la temporada. Els veterans caleros tornen a la competició després d’un any i mig d’inactivitat, ja que la Covid-19 va aturar la lliga 2019-2020 i la temporada passada no hi va haver lliga.

De fet, quan es va interrompre la competició l’any 2020, els veterans caleros figuraven a la segona posició de la classificació, amb opcions al títol. Ara, després d’aquest any i mig, l’equip està en reconstrucció, ja que alguns jugadors han deixat l’equip i n’han arribat de nous.

La lliga va començar la setmana passada, disputant-se la primera jornada, tot i que el partit entre els veterans de l’Ametlla i l’Alcanar es va ajornar. Aquesta setmana tornen a jugar a casa, dissabte a les 18 h i el seu rival serà l’equip dels Veterans del Vinaròs.

Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip no es marca objectius, però si que està preocupat per la manca d’efectius d’una plantilla que considera curta.

Després d’aquest any d’inactivitat hi ha equips que no han pogut aconseguir suficient plantilla per a competir i la lliga s’ha quedat en deu equips, els veterans de Vinaròs, Tortosa, Rapitenca, Roquetenc, Alcanar, Canareu, Aldeana, Amposta, Delta de l’Ebre i l’Ametlla de Mar.

Comparteix