El mòdul prefabricat del CAP es traslladarà a la cantonada del carrer Llibertat i Av Batlle Pijoan

Comparteix

El trasllat està previst que sigui aquest dimecres.

La cessió del solar de davant del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar-El Perelló, utilitzat durant aquests mesos per ús sanitari i on s’hi ha instal·lat temporalment el mòdul prefabricat de Salut, ha finalitzat el seu termini. És per aquesta raó que l’Ajuntament ha proposat un altre espai per encabir aquest mòdul. Es tracta de la cantonada del carrer Llibertat i Av Batlle Pijoan.

El mòdul prefabricat, que Salut utilitza per la realització de PCRs i proves de detecció Covid-19, canviarà d’ubicació i s’instal·larà, a partir d’aquest dimecres, a la cantonada del carrer Llibertat i Av Batlle Pijoan, dins del pàrquing de superfície Llibertat.

Serà un espai també provisional, que comportarà, durant aquest hivern, el sacrifici de diverses places d’aparcament del pàrquing Llibertat. De cara a l’estiu vinent, però s’espera que l’ampliació del CAP ja sigui una realitat i pugui absorbir aquest servei, entre molts d’altres.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, apunta que l’ocupació d’aquestes places de pàrquing durant l’hivern ha d’ajudar a agilitzar el projecte d’ampliació del CAP de cara l’estiu que ve.

Recordem que el projecte d’ampliació del CAP contempla la instal·lació d’un mòdul industrialitzat, al costat mateix del centre sanitari, que permetrà créixer el complex sanitari del municipi uns 1.000 metres quadrats més. Es tracta d’una segona fase del Pla d’Enfortiment i Transformació de l’Atenció Primària, amb el qual està treballant Salut, que té l’objectiu de millorar els centres sanitaris i dotar de més recursos i serveis pels ciutadans, ampliant les seves instal·lacions.

Comparteix