El filial de la Cala empata un partit complicat al camp del Tivenys

Comparteix

El filial de l’Ametlla de Mar no va donar el partit per perdut en cap moment i va finalitzar en un 2 a 2.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar a dos gols dissabte al camp del Tivenys. Els caleros van treure un punt d’un camp molt complicat i davant d’un equip que en general va ser superior.

I això que els caleros van començar marcant, ja que en el minut 21 Alejandro Beza feia el 0 a 1, tot i que pocs minuts després, un penal molt discutit pels caleros, va ser transformat en l’empat pel Tivenys, que abans del descans es posaria per davant en el marcador amb el 2 a 1.

A l’Ametlla de Mar li va costar molt tornar a entrar en el partit i no es va acabar d’adaptar al camp de terra. El Tivenys va ser superior i va disposar de més ocasions per eixamplar la seva diferència, tot i que els de l’Ametlla de Mar, no van donar el partit per perdut en cap moment.

El premi va arribar a un minut del final, quan Xavier Khalifi va aprofitar una indecisió defensiva per establir el definitiu 2 a 2.

Jordi Subirats To és l’entrenador de l’equip.

El punt assolit permet al filial seguir a prop dels llocs capdavanters, 8è amb 8 punts i dissabte a la tarda rebrà a la Galera, cuer de la classificació.

Comparteix