Derrota de la Cala per 0 a 2 davant d’un bon Gandesa

Comparteix

Tot i l’esforç de l’equip, el resultat del marcador va ser 0 a 2.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 0 gols a 2 davant del Gandesa. Els caleros es van veure superats per un equip molt experimentat i amb jugadors molt determinants que van acabar decantant la balança.

Els de l’Ametlla de Mar no van perdre la cara al partit en cap moment, tot i anar-se’n al descans amb un marcador desfavorable de 0 a dos gols. El Gandesa va decidir el partit en sis minuts i en va tenir una altra que va anar al pal després d’una contra. Una ocasió de Luis Garcia abans del descans hauria pogut posar als caleros en el partit.

Amb el 0 a 2 a favor, el Gandesa va jugar la segona part amb la tranquil·litat del marcador, molt seriós en defensa i controlant el partit davant d’un equip local, que va voler i empènyer en alguns moments, tot i que sense posar en perill la porteria visitant, però intentant-ho fins a l’últim moment.

En els últims minuts de partit, els caleros van demanar un penal sobre l’Ivan que l’àrbitre no va concedir.

En definitiva, victòria d’un Gandesa molt seriós, que tot i les baixes, va demostrar al camp de la Cala la seva condició de favorit. El partit va comptar amb l’afegit de veure als caleros Ivan Romeu i Roger Llambrich a la banqueta del Gandesa.

Comparteix