USPAC denuncia «l’estat sense reforç i oblidat» de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’Ametlla de Mar

Comparteix

USPAC, sindicat dels Mossos d’Esquadra, ha denunciat que no s’han destinat agents amb pràctiques en aquesta comissaria de les Terres de l’Ebre, per reforçar la plantilla.

El sindicat de Mossos d’Esquadra USPAC, a través d’un comunicat, va denunciar, divendres passat, la manca d’efectius a la comissaria de l’Ametlla de Mar. Concretament, el sindicat lamenta que en aquesta última promoció, no s’hagin destinat agents amb pràctiques en aquesta comissaria de les Terres de l’Ebre, per reforçar la plantilla.

S’han cobert altres municipis dins la Regió Policial de Terres de l’Ebre, però «s’han oblidat, un cop més, de l’Ametlla de Mar. Un destí que hem denunciat en nombroses ocasions no es té en compte quan es reforça amb agents en període d’estiu, i ara veiem que tampoc» apunta el sindicat en el comunicat.

El comunicat també recorda que la manca d’efectius a aquest destí és important, perquè «afecta directament la ciutadania». «No tan sols afecta la seguretat pública sinó que a més també ho fa a l’hora de concedir permisos als efectius i, per tant, va en contra de la conciliació familiar i laboral».

En aquest sentit, el comunicat exigeix a la Subdirecció General de Recursos Humans, que es reverteixi l’error al no reforçar aquest destí. Es faci un oferiment per poder cobrir-lo degudament i fins al proper concurs general, on s’hauria d’oferir prou places per garantir la cobertura del territori, que ara mateix no s’està garantint.

I alhora s’insta als alcaldes i responsables polítics de la zona, que insisteixin a prioritzar la seguretat pública al seu territori, i defensin l’augment d’efectius a les Terres de l’Ebre.

Comparteix