Nova victòria del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

Aquest diumenge el club de Petanca Tres Cales va guanyar contra l’Atlètic Vendrell B.

L’equip B del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va guanyar el seu tercer partit en competició oficial. Ho va fer diumenge al matí davant de l’Atlètic Vendrell B a la 5a jornada del Campionat de Lliga de la 2a Divisió.

El club de Tres Cales es va imposar per 5 a 4 en un partit molt igualat, tot i que els caleros ja van poder guanyar cinc de les set primeres partides.

Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

Ara els caleros estan classificats a la 2a posició amb 9 punts i el pròxim diumenge es desplacen a jugar contra el Creixell B.

Per la seva part l’equip A no va jugar, ja que s’havien de desplaçar a la Pobla de Montornès, però aquest equip es va retirar a l’inici de la competició, amb la qual cosa van gaudir d’una jornada de descans. Diumenge rebran a les pistes del Parc Públic de Tres Cales al Salou C.

Comparteix