S’obren inscripcions a la Lliga Local de Pàdel

Comparteix

L’objectiu és posar en marxa dues categories masculines, l’habitual lliga mixta i la novetat, una competició femenina.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa el període d’inscripcions a la pròxima Lliga de Pàdel, fins al 17 d’octubre. L’objectiu és posar en marxa la lliga masculina i mixta, i com a novetat, una lliga femenina.

L’increment en els darrers anys de la pràctica del pàdel a la població, ha fet que l’activitat a les dues pistes de pàdel que hi ha al CEM la Cala sigui constant i que siguin molts els practicants que utilitzen les instal·lacions.

Per aquest motiu, l’Àrea Municipal d’Esports té la intenció d’encetar aquest mes d’octubre l’habitual lliga de pàdel, la qual, en categoria masculina i si així ho permet la inscripció, es dividirà en dues categories, la lliga Or i la lliga Plata, depenent del nivell dels practicants. A més, tal com ja és habitual, també es posarà en marxa la lliga mixta.

La novetat, però, serà si hi ha prou inscripcions, la lliga femenina, donada la bona acollida que té aquesta disciplina esportiva entre les dones del poble.

Antonio Callau de l’AME s’encarrega de l’organització.

Els interessats poden passar per la recepció del CEM La Cala o trucar al telèfon 977103897.

Des del CEM s’ha anunciat la preparació de dos tornejos de pàdel, per la Candelera i Sant Pere i un torneig per a joves d’entre 14 i 16 anys de cara a Nadal.

Comparteix