Finalitza el servei d’agent cívic

Comparteix

Aquesta setmana ha finalitzat el contracte de tres persones que han dut a terme la tasca d’agents cívics durant dos mesos d’estiu.

Les tres agents cíviques que va contractar l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona, han finalitzat aquesta setmana les tasques de conscienciació i sensibilització de comportaments cívics al municipi.

Aquest és un servei que pretén, principalment, conscienciar i divulgar les mesures de seguretat de la Covid-19 a la via pública, a les platges, i també en espais privats, i alhora també vigilar i detectar qualsevol altre acte incívic o deficiència que hi puguin haver a la via pública, coordinant-se en tot moment amb la Policia Local.

L’objectiu del servei, per tant, és millorar la convivència al municipi i aconseguir inculcar hàbits més sostenibles.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, apunta que és un servei que va més enllà de la Covid-19 i en fa una valoració positiva.

La voluntat de l’equip de govern és renovar aquesta figura l’any vinent.

Comparteix