Una jornada mediambiental netejarà i censarà, dissabte, l’entorn de Santes Creus

Comparteix

L’activitat, organitzada per Graëllsia, s’iniciarà a les 10 h del matí i tindrà com a punt de trobada el pàrquing de cotxes de la Cala de Santes Creus.

El grup d’estudis i comunicació ambiental Graëllsia ha organitzat una jornada de neteja i descoberta de la natura, per aquest dissabte, a l’Ametlla de Mar.

Es tracta d’una jornada emmarcada dins del Projecte de Conservació i Custòdia del Barranc de Santes Creus, que l’Agència Catalana de l’Aigua va concedir a l’entitat, per dur a terme diverses activitats i accions dins aquest barranc, amb l’objectiu de contribuir i millorar el seu estat de conservació.

La jornada, que té una durada prevista de 3 h, s’iniciarà amb una neteja de residus i seguirà amb un cens col·laboratiu de la flora de l’entorn, amb l’ajuda d’un expert botànic i una aplicació de mòbil que permet identificar fotografies de plantes i flors.

Els voluntaris es trobaran a les 10 h del matí, al pàrquing de cotxes de la Cala de Santes Creus. Aurora Requena és membre de l’entitat.

Per participar en la jornada, cal inscriure’s prèviament a 621 22 45 54 o infograellsia@gmail.com . Des de l’entitat, es recomana dur roba còmoda i aigua.

Comparteix