Joan Josep Callau afronta el repte de la Titan Desert

Comparteix

Durant sis dies i repartida en 6 etapes, la Titan Desert recorrerà 639 quilòmetres.

El biker calero Joan Josep Callau marxa aquest dissabte al matí cap al Marroc, on a partir de diumenge participarà a la Titan Desert, una de les proves per etapes més exigents del panorama ciclista mundial en BTT.

Durant sis dies i repartida en 6 etapes, la Titan Desert recorrerà 639 quilòmetres pel desert marroquí amb un desnivell acumulat de 7.629 metres d’altitud. La sortida tindrà lloc a la població de Boumalne i l’arribada està prevista a Maadid.
Callau fa dos anys que està preparant la cursa, donat que a causa de la Covid-19 no va poder participar en l’edició de l’any passat.

El calero participa en la categoria Adventur, una categoria molt exigent en la qual només hi ha 60 inscrits dels 700 participants que prendran la sortida. Aquesta categoria requereix ser autosuficient i no tenir cap ajuda externa. Els participants en aquesta categoria han de dormir entre etapa i etapa en una haima comuna sense matalassos, ni mantes, ni res i només poden disposar d’una caixa de 45 cm x 35 cm x 80 cm traslladada en un transport comú, on hi ha de cabre tot el material necessari, des dels sacs de dormir fins als recanvis de la bicicleta.

Joan Josep Callau, s’ha marcat com a objectiu, poder completar la cursa.


Per completar aquest repte, afrontat amb una important despesa econòmica, Joan Josep Callau comptarà amb l’ajut i el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a més d’algunes firmes caleres com Grup Balfegó, Cafeteria Delícies, Costa Dent, Expert Serafí i Gasolinera Jayomi.

Comparteix