El peix de llotja i l’arrossejat seran els protagonistes gastronòmics de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les jornades gastronòmiques es duran a terme del 8 al 17 d’octubre.

Des d’aquest divendres i fins al 17 d’octubre, l’Ametlla de Mar celebra les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i l’Arrossejat. Diversos restaurants del municipi oferiran menús gastronòmics, elaborats amb la gran varietat d’espècies que cada dia capturen i descarreguen les barques caleres a la llotja.

El peix de proximitat i un dels plats més típics de l’Ametlla de Mar, l’arrossejat, protagonitzaran les últimes jornades gastronòmiques de l’any que celebra el municipi. Serà la desena edició d’aquestes Jornades, durant les quals dotze restaurants oferiran menús d’entre 19 i 45 euros, elaborats amb productes com el pop, la gamba blanca o amb l’element vertebrador, l’arrossejat.

Romesco de peix, crema de peix de La Cala amb raviolí cruixent de llagostins o arrossejat de galeres i calamars són alguns dels plats que es podran degustar durant deu dies als diferents restaurants participants del municipi.

Maite Boquera és regidora de Turisme.

Les Jornades del Peix de la Llotja i l’Arrossejat seran les últimes de l’any. Ara a finals d’any, l’Àrea Municipal de Turisme es reunirà amb els professionals de la restauració per conèixer el feedback d’enguany i treballar i definir l’agenda gastronòmica de l’any 2021, amb l’esperança de poder tornar a oferir les diades populars que donaven tret de sortida a les diferents jornades.

Pots consultar els menús d’aquestes Jornades, clicant aquest enllaç.

Comparteix