Sort diversa del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

L’equip A es va imposar al Coma-ruga C per 4 a 5, mentre que el B va perdre per 8 a 1 als Pallaresos.

Si la setmana passada la victòria queia del costat de l’equip B del Club de Petanca de Tres Cales i l’equip A s’havia de conformar amb la derrota, aquest passat cap de setmana a estat a l’inrevés, ja que l’equip A es va imposar al Coma-ruga C per 4 a 5, mentre que el B va perdre per 8 a 1 als Pallaresos.

El Club calero es va trobar amb la dificultat afegida d’haver de disputar les partides en unes pistes molt ràpides, fet que va perjudicar l’adaptació dels llançadors. Així i tot, l’equip A a la 1a divisió va aconseguir la victòria a Coma-ruga guanyant cinc de les nou partides, desfent un enfrontament molt igualat.

Pepe Risquez és el capità de l’equip A.

Per la seva part, l’equip B a la 2a divisió, també va ser víctima de la inadaptació a la rapidesa de les pistes als Pallaresos perdent per 8 partides a una, tot i que algunes partides es van decidir per resultats molt ajustats.

Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

Ara, els dos equips del Club calero figuren a la classificació amb dos victòries i dos derrotes. El pròxim cap de setmana, hi ha jornada de descans.

Comparteix