El Club de Pensionistes de la Casa del Mar reprèn l’activitat

Comparteix

Aquesta setmana ja s’ha pogut organitzar un primer viatge post-pandèmia amb 52 jubilats de la Cala, que estan recorrent Cantàbria i el País Basc.

Després de gairebé un any i mig d’aturada per la pandèmia, el Club de Pensionistes de la Casa del Mar ha reprès tímidament la seva activitat. De fet, no va ser fins a mitjans d’agost que des de l’Institut Social de la Marina, es va autoritzar els jubilats a tornar a les instal·lacions de la seu social del carrer Batlle Pijoan.

Tot i la millora de la situació, la pandèmia no ha finalitzat i per tant, se segueixen aplicant restriccions i limitacions d’aforament, així i tot, aquesta setmana ja s’ha pogut organitzar un primer viatge post-pandèmia amb 52 jubilats de la Cala, que estan recorrent Cantàbria i el País Basc. Tal com explica Joan Borràs, president de l’entitat, els viatges, són el principal al·licient dels prop de 500 associats.

Els socis del Club de Pensionistes de la Casa del Mar paguen 7 € anuals de quota, 8 si és el primer any. Els ingressos per quotes, es complementen amb les subvencions que els donen les companyies per organitzar els viatges, fet que els permet superar els 6.000 € d’ingressos.

Una de les activitats més celebrades, és el repartiment de la coca i el cava per la festivitat de la Mare de Déu del Carme, un repartiment que no s’ha pogut dur a terme ni l’any 2020, ni el 2021. És per aquest motiu, que la intenció de la Junta directiva, és poder cobrar el 50% de les quotes anuals que es van quedar per cobrar l’any 2020 i així poder fer un obsequi a tots els associats per Nadal i el sorteig d’una cistella.

La Junta ha decidit també que no es passarà al cobrament la quota de 2021. Els que queden per pagar la quota del 2020, ho podran fer fins al 15 de novembre, cada dia laborable entre les 17 h i les 19 h de la tarda.

El Club de Pensionistes de la Casa del Mar ja està preparant un altre viatge, concretament el tradicional viatge a Benidorm, que tindrà lloc el 21 de novembre durant cinc dies i en el que hi haurà cabuda per a 70 persones, i si es pot, també es farà el viatge-dinar del Pre-Nadal.

Comparteix