L’Escola Municipal de Música inicia el curs amb nou equip directiu i un calendari ple d’activitats

Comparteix

L’EMMA encara aquest curs escolar amb una renovació en la direcció i noves idees.

L’Escola Municipal de Música (EMMA) ha renovat el seu equip directiu preparat per encarar el nou curs escolar. Charly Tomàs és el nou director de l’EMMA, en substitució de Sebastià Garcia i al seu costat, comptarà amb Anna Vizcarro com a cap d’estudis i Albert Curto com a secretari.

Sortir al carrer i fer visible la música del centre és un dels objectius que s’ha marcat enguany la nova directiva. De fet, el nou equip ja té definit el calendari per aquest curs que incorpora noves idees i activitats. Entre elles hi ha un macro concert amb tots els alumnes del centre un passacarrer o assajos a l’exterior dels diferents instruments i conjunts musicals. El nou director, Charly Tomàs, remarca que la voluntat és ensenyar com es treballa dins del centre.

I és que afortunadament, el curs s’inicia amb les mesures anticovid més flexibilitzades, continua l’obligatorietat de la mascareta a partir dels sis anys, sempre que l’instrument ho permeti, però es permeten classes de més de sis persones, d’aquesta manera els conjunts es poden retrobar amb el seu grup.

Entre els nous projectes, també hi ha una col·laboració a la Cala Ràdio amb l’elaboració de peces radiofòniques per part dels professors i alumnes explicant els diferents instruments de l’Escola. La cap d’estudis del centre, Anna Vizcarro, explica que l’objectiu és entrar a les cases per donar a conèixer el centre i alhora normalitzar la música.

El centre ofereix els cursos d’estimulació musical a la llar d’infants, sensibilització i llenguatge musical en nivell elemental, mitjà i per a adults. També hi ha una àmplia oferta d’instruments com la trompeta, l’oboè, el saxo, el clarinet, el trombó, la tuba, la trompa, la flauta, la guitarra, l’ukelele, el violí, la percussió , el piano i l’acordió. A més, hi ha l’opció de tocar als Conjunts Instrumentals, dixie o cantar a la Coral de l’Escola.

L’EMMA inicia el curs amb més d’un centenar d’alumnes. Encara hi ha places disponibles per aprendre música al centre, sobretot pels cursos de P3 i P4, pels quals durant el mes de setembre s’ofereix portes obertes perquè els alumnes puguin conèixer i introduir-se als grups de sensibilització.

Comparteix