S’inicia el curs a l’Institut Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya

Comparteix

Els alumnes del cicle superior han iniciat el curs aquesta setmana, mentre que els de grau mitjà ja ho van fer la setmana passada.

Aquesta setmana, els alumnes del cicle superior de l’Institut Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya, situat a l’Ametlla de Mar, han iniciat el curs, mentre que els de grau mitjà ja ho van fer la setmana passada. La formació a l’Institut torna al 100% de la presencialitat, seguint les línies marcades pel departament d’Educació. La voluntat és de cara al febrer tornar a impartir el cicle de Vela, canviant certs aspectes per millorar el seu funcionament.  

Més de 320 alumnes de l’Institut ECNPC ja han tornat a les aules del centre per iniciar el nou curs. L’institut de referència en formació marítima de Catalunya inicia el curs mantenint l’oferta dels anys anteriors; ofereix cicles de formació professional de pont, de màquines i de busseig professional. Les places estan gairebé cobertes, només hi ha disponibilitat pels cicles de grau mitjà. El director de l’Institut ECNPC, Miguel Sainz de Aja, espera que el curs es pugui desenvolupar amb plena normalitat.

Tots els alumnes han tornat presencialment a les aules i enguany, s’espera poder reprendre els projectes internacionals. De fet, el centre vol impulsar un nou programa Erasmus i oferir als alumnes estades en països estrangers.

Pel que fa al cicle formatiu de grau mitjà de Vela, que es va iniciar l’any passat, enguany es vol tornar a impartir, donant-li una volta i canviant certs aspectes per millorar el seu funcionament. Aquest curs que formarà a futurs monitors i entrenadors d’iniciació a la vela, s’iniciaria el pròxim febrer, en funció de la demanda dels alumnes.

Comparteix